Zangworkshops, voor wie…

De energizers en zangworkshops geven we aan kleine en grote groepen, als interne team building activiteit, of als onderdeel van een netwerkbijeenkomst of klantendag. Overheid of onderneming, groot of klein. Kern is het gezamenlijk deelnemen aan een activiteit, waarbij momenten van concentratie en inleving afwisselen met ontspannen en soms ludieke momenten. 

ICM_2838
↑ Energizers kunnen ook met grote groepen, zoals hier bij de Federatie Nederlandse Trombosediensten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

↑ De workshops Teamontwikkeling richten zich in de eerste plaats op directies en besturen van private en publieke organisaties.

 

zingen bij heidesessie

Een workshop is gebaseerd op onderlinge afstemming e samenwerking en geeft een geweldige impuls aan uw bijeenkomst of team. Onze workshops zijn altijd ontspannen en laagdrempelig, iedereen stapt gemakkelijk in. Wij komen bij de meest uiteenlopende organisaties, in verschillende settings. Bekijk hiervoor de referentielijst. 

Met uw bedrijf swingend het jaar door..

Een andere manier van samenwerken kan verrassende inzichten geven, en in elk geval energie en plezier. De ervaring leert dat samenwerking en communicatie sterk verbeteren na zo’n gemeenschappelijke ervaring. Mensen laten zich meer zien van hun eigenheid en kunnen daardoor meer bijdragen aan een organisatie. Een combinatie met een live optreden kan nog een extra dimensie geven.

Een evenement krijgt een bijzondere uitstraling die niet snel vergeten wordt. De Singing Factory, dé opmaat voor een succesvolle dag of week!

Neem vrijblijvend contact op!

Contact


Martijn Nanninga, 06 – 2196 2108

info@singingfactory.com

View Martijn Nanninga's profile on LinkedIn follow me on facebook